10 de juny 2014

IEEE Academic

Avui us vull presentar IEEE Academic, una iniciativa d’uns estudiants que pertanyien a un dels molts Student Branch de l'IEEE que hi ha repartits arreu del món. Pels que encara no ho sapigueu, l’IEEE és l’Institut d’Enginyers Elèctrics i Electrònics; formalment una associació dels EUA però que aplega persones d’arreu del món i és considerada una associació internacional.

IEEE Academic

Aquests estudiants sabien que actualment hi ha molt material docent a internet però bona part està en anglès i és difícil destriar el gra de la palla.

La seva iniciativa consisteix en crear un portal en el que s’organitzen vídeos docents o didàctics organitzats per països i en la llengua pròpia de cada lloc amb el valor afegit que depèn de l’IEEE i hi ha una revisió de qualitat. Tot funciona a base de voluntaris.

En el moment d’escriure això, hi havia ja més de 300 vídeos corresponents a cinc grups locals (Hel·lènic, Pakistan, Polònia, Portugal i Sudàfrica) però hi ha onze grups locals més en procés de creació. Cada grup local té un o més “ambaixadors” i es fa públic un cop arriba al llindar de deu vídeos.



El grup local de l’Estat Espanyol està cercant possibles ambaixadors en aquest moment.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa el teu comentari