5 d’oct. 2020

Què fas amb els aparells que s'espatllen? [segona part]

Fa uns dies parlàvem de la possibilitat de reparar-se un mateix els aparells. Però si no ens atrevim, creiem que no en sabem prou o no tenim les eines necessàries tenim altres alternatives. Avui parlarem de les Restart Parties.

Les Restart Parties són unes trobades en les que un grup de persones disposades a reparar es posen a disposició d'altres persones que tenen algun aparell espatllat. No és un taller de reparacions, és a dir no deixes l'aparell avariat i el tornes a buscar més tard. La idea és que la persona intenta reparar l'aparell davant teu, preferiblement amb la teva participació. D'aquesta manera veus com ho fa i els raonaments que aplica i aprens a diagnosticar avaries i potser també a reparar-ne alguna. Pot succeir que l'aparell no es pugui reparar. També pot ser que calgui una peça que hagis d'anar a comprar i portar-la a una Restart Party posterior. Però, passi el que passi, la persona que porta un aparell aprendrà moltes coses.

Restart Party

Podeu llegir més informació al web de Restarters Barcelona, on també trobareu l'agenda de les properes Restart Parties. També us recomanem aquest vídeo en el que la Cristina Lampón, que pertany a Restarters Barcelona, explica com és una Restart Party. També us recomanem que llegiu l'entrevista a Ugo Vallauri que la revista HackSpace Magazine va publicar en el seu número 22, la trobareu a partir de la pàgina 62.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa el teu comentari