6 de maig 2019

Ciència i tecnologia vestible

Avui presento una creació de tecnologia vestible en aquest blog perquè crec que hi ha prou motius per fer-ho. En tot cas, dimecres publicaré la mateixa informació al web de tecnologia vestible.

La creació que comentaré avui destaca per moltes coses. La primera perquè està feta per l’Alex Dainis, una persona que no té experiència en tecnologia vestible (encara que es nota que s’ha informat abans de posar-s’hi) ni en programació de microcontroladors. Però, en canvi, ha fet el doctorat en genètica i, per tant, coneix molt bé l’estructura de l’hèlix d’ADN.


Hèlix d'ADN amb LED

En aquest vídeo ella ens explica com és l’hèlix d’ADN, les proporcions que ha de tenir, el motiu pel qual ha decidit fer un determinat tros d’hèlix i no un altre, etc. A més, com és lògic, ens explica els passos que ha seguit per desenvolupar-ho. D’altra banda, parla de coses que normalment no s’expliquen com les vegades que s’ha equivocat, les errades que ha comès, etc.


En resum, val la pena veure el vídeo i adonar-se què fàcil és fer projectes multidisciplinars que et permetin parlar (si en saps, és clar) de diferents temes de ciència i tecnologia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa el teu comentari