20 de nov. 2012

Un altre microcontrolador

Fa uns dies comentàvem que l' Arduino podia ser interessant per aquelles persones que mai han fet servir un microcontrolador ja que incorpora un llenguatge de programació d'un nivell relativament alt i moltes llibreries, complements i fòrums on trobar idees i informació.

Però per aquells que vulguin programar un microcontrolador més potent amb unes aplicacions i una forma de treballar més semblant a la real, una bona opció és l'Starter Kit PICkit 2 de Microchip.

Starter KitPICkit Low Pin Count Demo Board

El microcontrolador incorpora 18 entrades o sortides, de les quals 12 poden funcionar com digitals. La placa del Kit porta un polsador, un potenciòmetre i quatre LEDs que (seguint el manual) permeten aprendre els fonaments de la programació. La placa també té espais llires preparats per soldar-hi elements addicionals ja sigui components per a una aplicació concreta o connectors per connectar-hi targetes externes.

El Kit complet val 39 € però també es pot comprar la placa sola per menys de 21 €. Això fa que a la indústria hi hagi molts prototips que es facin directament en la placa del Kit estalviant temps i cost de desenvolupament.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa el teu comentari