26 de set. 2016

Estalviadors d’energia (I)



Des de fa un temps, trobem al mercat elements per estalviar energia. Ens prometen que estalviarem energia i, per tant, la nostra factura elèctrica tindrà un import més petit. A més són fàcils de fer servir ja que només cal endollar-los en un endoll qualsevol.

Feia temps que tenia ganes de parlar d’aquests dispositius però amb el convenciment d’estar segur del que explico. Per això esperava el moment oportú per tal de poder-ne comprar un (o que algú me’l deixés) i tenir l’oportunitat d’obrir-lo i veure què hi ha dins.

De manera indirecta, m’ha arribat una col·lecció de piulades d’en FranciscoValverde (@FranValverdeS) en les que mostra la caixa d’un d’aquests aparells, el  manual d’ús i una fotografia del seu contingut. A partir de la fotografia que ell penja, les meves sospites queden confirmades i coincideixen plenament amb el que ell explica.Vull donar les gracies a en Francisco per les seves piulades i per haver-me permès reproduir-les.












En aquesta entrada us reprodueixo les seves piulades. En les entrades següents intentaré explicar-ho amb més detall per tal que tothom ho pugui entendre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa el teu comentari